TwitterFacebookLinkedInYoutube

APK keuring aan uw auto

De Algemene Periodieke Keuring (APK) aan uw auto is een in Europa wettelijke verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Bij ons zijn twee APK keurmeesters in dienst, zij staan garant voor een goede kwaliteit en service. Het is afhankelijk van de uitvoering van uw auto wanneer de keuring uitgevoerd moet worden. Indien u bij ons in de administratie staat, informeren wij u over de keuringsdatum. U kunt zich ook aanmelden bij “mijnmitsubishi.nl” . U wordt via de importeur dan van allerlei ter zake doende onderwerpen die uw auto aangaan op de hoogte gehouden.

De prijs van een APK bedraagt €29,95. Indien u de APK-keuring aan uw auto combineert met een onderhoudsbeurt, voeren wij deze APK-keuring gratis voor u uit. Bij een uitgevoerde onderhoudsbeurt aan uw auto, heeft u voor een Mitsubishi en een Hyundai ook nog eens het voordeel dat u gratis een mobiliteitspas ontvangt. Dat scheelt u toch gauw een € 125,- per jaar.

Maak gebruik/ informeer naar onze haal en breng service.

Ons verzorgingsgebied Steenwijk Meppel Giethoorn Vollenhove Zwartsluis Vledder Diever Ruinerwold Ruinen Havelte Wapse Nijveen Staphorst Rouveen Zwolle Hasselt Blokzijl Dwingeloo Broekhuis Hoogeveen Wij servicen ook Suzuki Nissan Honda

Back To Top