TwitterFacebookLinkedInYoutube

Carwash Extra

Uw auto af en toe eens vertroetelen is goed voor uw auto. Wilt u uw auto gewassen hebben, dan doen wij dat voor u. Wij hebben meerdere wasprogramma’s:

Carwash
€ 7,50.
Wassen en drogen
Carwash Extra
€12,50
Compleet programma inclusief bodem reinigen
Auto poetsen
vanaf € 80,-
Aansluitend op het wassen zetten wij uw auto in de was. Afhankelijk van de staat kan het zijn dat er kleine krasjes gepolijst moeten worden. Ook dat doen wij, u zult verstelt staan van hoe netjes u uw auto weer terug krijgt.
Auto restyle
Vanaf € 35,-
Hoe vaak gebeurt het niet dat er op een parkeerterrein een portier tegen uw auto aan komt. U ziet dan een klein deukje. Wij komen het veel tegen bij onze inruil auto’s. Al deze deukjes halen wij er uit. Het lukt zelfs bij grotere deuken om deze er uit te halen. Voorwaarde de lak moet niet beschadigd zijn. De kosten zijn relatief laag. Heeft u meerdere deukjes dan zijn de kosten voor het tweede deukje enz lager. Heeft u kleine deukjes, kom dan bij ons langs, wij geven u advies en doen u een offerte.
Auto interieur reiniging
vanaf € 75,-.
Van buiten netjes, dan natuurlijk van binnen ook. Uw woonkamer maakt u misschien wekelijks schoon, hoe doet u dat bij uw auto. Af en toe is het goed uw auto flink onder handen te nemen. U kunt de auto laten stofzuigen en het dashbord etc laten afnemen. Wij hebben hiervoor speciale middelen. Maar ook kunnen wij uw stoelen reinigen, wij spoelen met shampoo welke meteen weer opgezogen wordt. Wel moet uw auto daarna een wat langere tijd drogen. U krijgt uw auto fris weer terug.
Auto lak bescherming
€ 195,-
Wij kunnen op uw auto een beschermlaag aanbrengen. Wij doen dit met Waxoil. Dit middel beschermt de lak extra tegen invloeden van buitenaf. De lak blijft langer mooier en u heeft minder gauw dat er beschadigingen optreden door vogelpoep of andere chemische invloeden.
Een laksealing kost  € 195,-

Ons verzorgingsgebied Steenwijk Meppel Giethoorn Vollenhove Zwartsluis Vledder Diever Ruinerwold Ruinen Havelte Wapse Nijveen Staphorst Rouveen Zwolle Hasselt Hoogeveen Wij servicen ook Suzuki Nissan Honda

Back To Top