TwitterFacebookLinkedInYoutube

Grote onderhoudsbeurt

Wat houdt een grote onderhoudsbeurt aan uw auto in?

Wij controleren uw auto op alle door de fabrikant voorgeschreven punten. Zo is het bijvoorbeeld niet nodig bij iedere grote beurt het luchtfilter of de bougies te vervangen. Bij diverse modellen is het gebruikelijk, dat het luchtfilter bij 45000 km wordt vervangen, en de bougies bij 90000 km. Het schema van de fabrikant is leidend. In de praktijk leest u nogal eens verschillende tarieven voor een grote beurt. Het heeft te maken met wat er gedaan wordt. Het blijkt in de praktijk dat wat de dealer, universeel of fitter onder een grote beurt verstaat verschillend is. Leest u hiervoor het onderzoek van de TUV door (Hoezo dealer duur?), van wat een grote beurt in houdt. Van belang is wat u krijgt en wat u daarvoor betaalt. Wij verstrekken u bij de offerte ook een overzicht van wat wij allemaal doen. Vraag ons daarom om een offerte, u krijgt dan te zien wat wij voor welke prijs doen. Gaat u er toch voor een aangepaste beurt uit te laten voeren, dan kunnen wij daarop onze prijs aanpassen.

Zo controleren wij o.a:

  • Software computer, uitlezen fouten
  • Vervangen olie en filter, wij gebruiken de door de fabrikant voorgeschreven olie.
  • Luchtfilter bij voorgeschreven kilometerstand
  • Brandstoffilter vervangen bij voorgeschreven kilometerstand
  • Controle remmen, periodiek vervangen remvloeistof
  • Periodiek vervangen vloeistof bediening hydraulisch koppeling
  • Controle stuurinrichting
  • Controle wielophanging
  • Controle banden
  • enz

Bij de beurt ontvangt u gratis een nieuwe mobiliteitspas. Dat scheelt u toch gauw een € 125,- per jaar. De APK bij een onderhoudsbeurt is ook gratis. Maak gebruik van onze haal en breng service.

Onze receptionist legt u een en ander uit en hij verstrekt u graag een prijsopgave. Na het uitvoeren van de beurt tonen wij u de onderdelen, tijdens de beurt houden wij u van ontwikkelingen op de hoogte. Wilt u tussentijds digitaal geinformeerd worden ? Dat kan ook. Wij zenden u dan foto’s van wat er aan de hand is, via uw i-phone of email.

De dealer werkt sneller, is beter uitgerust en werkt efficiënter. Op de kwaliteitsonderdelen die hij gebruikt zit twee jaar garantie. Voorts bent u bij de dealer zeker van behoud van fabrieksgarantie.

Graag informeren wij u als uw auto weer aan onderhoud of apk toe is. Staat u in onze administratie, dan gebeurt dat al. Bent u  nog geen klant, geeft u dan uw gegevens aan ons door. Ontzorgen een extra stukje service.

Ons verzorgingsgebied Steenwijk Meppel Giethoorn Vollenhove Zwartsluis Vledder Diever Ruinerwold Ruinen Havelte Wapse Nijveen Staphorst Rouveen Zwolle Hasselt Dwingeloo Blokzijl Broekhuis Hoogeveen Wij servicen ook Suzuki Nissan Honda Kia Hyundai

Maak gebruik van onze haal en brengservice* (informeer naar de mogelijkheid)

Back To Top