TwitterFacebookLinkedInYoutube

Hyundai

In 2009 zijn wij gestart als officieel Hyundai dealer in Meppel. Dit Hyundai dealerschap voerden wij naast ons Mitsubishi dealerschap.

Ofschoon wij als Hyundai dealer tot de beste dealers behoorden, deelde de nieuwe Hyundai fabrieksimporteur ons eind 2015 mee dat zij voor het Hyundai dealerschap naar een grotere marktpartij wilden. In Zwolle stelde men een nieuwe Hyundai dealer aan. Het is helaas een tendens in autoland dat er heel grote marktpartijen ontstaan.

Wij hebben besloten niet mee te gaan met deze tendens. Wij willen het lokale autobedrijf zijn en blijven. Prima service leveren voor een interessant tarief. In de jaren waarin wij Hyundai dealer zijn geweest, hebben wij veel kennis van het merk opgedaan. Wij richten ons dan ook nog steeds op het merk Hyundai ook al zijn wij geen officieel Hyundai dealer meer. Wij treden nu naar buiten als specialist in Hyundai. Voor de lokale Hyundai rijder een duidelijk voordeel.  U kunt voor alle zaken aangaande Hyundai, nog steeds bij ons terecht. Ook voor het advies van de aanschaf voor een nieuwe Hyundai.

Jubbega zit al sinds 1926 in de automotive business. En dat zal ook zo blijven. Nu treden wij naast Mitsubishi naar buiten met Jubbega Car Service. Wij richten ons op het lokale segment en doen onderhoud aan alle merken auto’s. Recent hebben wij de nieuwste Bosch testapparatuur aangeschaft. Doordat wij aanzienlijk minder kosten hebben, kosten  naar de importeur toe, kunnen wij naar de consument voordeliger werken. Met uitstekende testapparatuur en goed opgeleide monteurs gaan wij op weg naar het 100 jarig bestaan in 2026.

HYUNDAI-Tucson-5405_12
i20_coupe_09
Back To Top