TwitterFacebookLinkedInYoutube
Kleine onderhoudsbeurt

 

Wat houdt een kleine onderhoudsbeurt aan uw auto in?

Wij controleren uw auto op 50 punten. De uit te voeren punten zijn voorgeschreven door de fabrikant. Het onderhouds-schema van de fabrikant is leidend. In de praktijk leest u nogal eens verschillende tarieven voor een kleine beurt. Het heeft te maken met wat er gedaan wordt. Het blijkt in de praktijk dat wat de dealer, universeel of fitter onder een kleine beurt verstaat verschillend is. Leest u het onderzoek van de TUV. Van belang is wat u krijgt en wat u daarvoor betaalt. Wij verstrekken u bij de offerte een overzicht van wat wij allemaal doen. Gaat u er toch voor een aangepaste beurt uit te laten voeren, dan kunnen wij daarop onze prijs aanpassen.

Zo controleren wij o.a,:

  • Software computer , uitlezen fouten
  • Vervangen olie en filter, wij gebruiken de door de fabrikant voorgeschreven olie.
  • Controle remmen
  • Controle stuurinrichting
  • Controle banden
  • Interieurfilter
  • enz

Bij de beurt ontvangt u gratis een nieuwe mobiliteitspas. Dat scheelt u toch gauw een € 125,- per jaar.
De APK bij een onderhoudsbeurt is ook gratis.

Maak gebruik van onze haal en breng service.

De dealer werkt sneller, is beter uitgerust en werkt efficiënter. Op de kwaliteitsonderdelen die hij gebruikt zit twee jaar garantie. Voorts bent u bij de dealer zeker van behoud van fabrieksgarantie

Onze receptionist legt u graag een en ander uit. Ook verstrekt hij u dan een prijsopgave. Na het uitvoeren van de beurt tonen wij u de onderdelen.  Tijdens de beurt houden wij u van ontwikkelingen op de hoogte. Wilt u tussentijds digitaal geinformeerd worden ? Dat kan ook. Wij zenden u dan foto’s van wat er aan de hand is via uw i-phone of email.

*Een interieurfilter haalt veel verontreiniging uit de lucht. Het wordt ook wel pollenfilter genoemd. U heeft geen idee dat als u rijdt hoeveel lucht er door uw interieur gevoerd wordt. Voor uw gezondheid is het zeker een aanrader om regelmatig dit filter te laten vervangen.
Er zijn ook imitatie interieurfilters in omloop, de werking hiervan is beduidend minder. Uw enige voordeel is dat u minder betaalt. De keus is aan u gaat u voor uw gezondheid of gaat u voor de prijs. De receptionist kan u het verschil laten zien. Wij leveren beide filters, wij passen ons aan, aan wat u wilt.

Ons verzorgingsgebied Steenwijk Meppel Giethoorn Vollenhove Zwartsluis Vledder Diever Ruinerwold Ruinen Havelte Wapse Nijveen Staphorst Rouveen Zwolle Hasselt Hoogeveen Blokzijl Dwingeloo Broekhuis Wij servicen ook Suzuki Nissan Honda Kia en Hyundai

Maak gebruik van onze haal en brengservice* (informeer naar de mogelijkheid)

Back To Top