TwitterFacebookLinkedInYoutube

Onderhoud aan uw Mitsubishi is dat nodig ?

De tijd van de grote en kleine beurten ligt al lang achter ons. Wat krijg je eigenlijk voor wat je voorgehouden wordt ? Is het wel nodig wat men allemaal doet ? Of … laat men zaken achterwege die wel hadden moeten gebeuren.

Iedere auto krijgt vanuit de fabrikant een onderhoudsschema mee. Het schema passen wij aan, aan de leeftijd van de auto en aan de kilometers die gereden zijn. Bij iedere beurt komen andere zaken aan de orde. 
De merkdealer is het beste adres om het voorgeschreven onderhoud uit te laten voeren. Hij heeft testapparatuur waarmee hij bij een onderhoudsbeurt de computers die in uw auto aanwezig zijn doorleest. Opgeslagen fouten worden uitgelezen. Updates worden geladen. Eventuele recalls worden uitgevoerd. De monteurs van de merkdealers gaan geregeld op cursus. Men krijgt  heel gericht voorlichting over de nieuwste technieken, voorts wordt men bijgepraat over actuele zaken. Zijn er problemen die zich voor doen, dan is er altijd nog de ondersteuning van de importeur. Via internet hebben wij dagelijks contact. Hebben wij onze testapparatuur aan de auto hangen, dan kan men in ingewikkelde gevallen, via internet met ons meekijken en samen tot een oplossing komen.

De dealer werkt sneller, is beter uitgerust en werkt efficiënter. Op de kwaliteitsonderdelen die hij gebruikt zit twee jaar garantie. Voorts bent u bij de dealer zeker van behoud van fabrieksgarantie.

Een bevestiging hiervan is te lezen in het door de Tuv gedane onderzoek “Hoezo dealer duur ?”

Hoe het ook verkocht wordt, het belangrijkste is de opstelling van het autobedrijf. 
Bij Herman Jubbega is de klant Koning. Wij denken mee met de klant, wij geven advies. De rekening van de klant is ook onze zorg. Wij werken al jaren op deze wijze. Gevolg is dat de klant die de auto rijdt, geen reden ziet om voor zijn oudere auto een z.g.n goedkoper adres op te zoeken.

Het vertrouwen van veel klanten hebben wij al gewonnen, maar ook zien wij graag dat Hyundai en Mitsubishi rijders die een auto elders gekocht hebben de weg naar ons vinden. Vraag een offerte bij ons aan, het beste is gewoon een bezoek aan ons bedrijf te brengen. De receptionist neemt dan samen met u het onderhoud door. Hij overlegt met u wat direct moet gebeuren en wat op termijn eventueel nodig is. Ook tijdens de werkzaamheden houden wij contact met u, als u dat wenst. Dat kan ook digitaal.

Ons verzorgingsgebied Steenwijk Meppel Giethoorn Vollenhove Zwartsluis Vledder Diever Ruinerwold Ruinen Havelte Wapse Nijveen Staphorst Rouveen Zwolle Hasselt Hoogeveen Dwingeloo Genemuiden Broekhuis. Wij servicen ook Suzuki Nissan Honda Kia en Hyundai

Back To Top