TwitterFacebookLinkedInYoutube

Mitsubishi Eclipse Cross

IMG_1653
IMG_1653
IMG_1666
IMG_1673
w
IMG_1623
IMG_1635
IMG_1637
IMG_1641
IMG_1653IMG_1666IMG_1673wIMG_1623IMG_1635IMG_1637IMG_1641
01_GMS_Eclipse_Cross
01_GMS_Eclipse_Cross
02_GMS_Eclipse_Cross
05_GMS_Eclipse_Cross
06_GMS_Eclipse_Cross
01_GMS_Eclipse_Cross02_GMS_Eclipse_Cross05_GMS_Eclipse_Cross06_GMS_Eclipse_Cross
08_GMS_Eclipse_Cross
08_GMS_Eclipse_Cross
09_GMS_Eclipse_Cross
10_GMS_Eclipse_Cross
11_GMS_Eclipse_Cross
08_GMS_Eclipse_Cross09_GMS_Eclipse_Cross10_GMS_Eclipse_Cross11_GMS_Eclipse_Cross

Mitsubishi Eclipse Cross

De Mitsubishi Eclipse Cross

De prijzen beginnen bij € 29.990,- Standaard is de Eclipse Cross voorzien van een 1.5 Turbo benzine motor met 163 pk. Deze kan ook gekoppeld worden aan een 8 traps CVT automaat. De meerprijs van deze optie is € 2.000,-  Elke Eclipse Cross mag 1.600 kg trekken, daarmee is het een ideale caravantrekker! Onder aan de pagina vindt u de link naar de brochure.

De Mitsubishi Eclipse Cross is een compleet nieuwe, compacte, coupé-achtige SUV die aan het wereldwijde aanbod wordt toegevoegd. Het model wordt gepositioneerd tussen de ASX en Outlander. De Eclipse Cross onderscheidt zich door zijn scherpe lijnen en dynamische houding met een herkenbare Mitsubishi-designstijl.

Inspirerend design
De Mitsubishi Eclipse Cross valt niet alleen op door zijn strakke en sportieve lijnenspel, maar ook door zijn geprononceerde taillelijn, de schuin geplaatste achterruit, de scherpe V-vorm in het ontwerp van de achterzijde, korte overhangen en brede wielkasten.

In het interieur creëert het dashboard met zwarte en zilveren elementen een sportieve en hoogwaardige sfeer. Dat geldt ook voor het slanke beeldscherm van het multimediasysteem en de head-up display. De Mitsubishi Eclipse Cross biedt ook praktische eigenschappen met zijn riante bagageruimte en verschuifbare achterbank die in ongelijke delen (60:40) is neer te klappen. Passagiers achterin profiteren van veel beenruimte, terwijl de zithouding naar wens kan worden aangepast dankzij de verstelbare rugleuning. En zelfs dankzij de aflopende coupé-achtige daklijn is er achterin voldoende hoofdruimte.

Veiligheid en rijplezier dankzij Super All Wheel Control
De Mitsubishi Eclipse Cross is voorzien van vierwielaandrijving die continu de juiste hoeveelheid aandrijfkracht naar de achterwielen stuurt op basis van grip en rijsituatie. Het systeem maakt gebruik van Mitsubishi’s beproefde Super All Wheel Control (S-AWC) met Active Yaw Control (AYC), waarmee de verdeling van de aandrijfkrachten over de voor- en achterwielen wordt geregeld. Dit biedt een optimale wegligging in bochten en zorgt voor maximale tractie onder alle omstandigheden. Active Stability Control (ASC) regelt de remkracht per wiel en de vermogensafgifte van de motoren voor een perfecte stabiliteit.

De nieuwe 1,5-liter turbobenzinemotor met directe brandstofinjectie is gekoppeld aan een nieuw ontwikkelde CVT-transmissie met een handmatig te bedienen 8-traps Sport Mode.

 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de Mitsubishi Eclipse Cross!

Back To Top