skip to Main Content
Outlander PHEV MY18 Ontheroad 15

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de Mitsubishi Outlander PHEV!

Outlander PHEV

Vanaf € 35.990 rijklaar

Bij aanschaf van een  Outlander kunt u per jaar 10.000 km gratis rijden!

Jaarlijks stijgt het aantal verkochte elektrische/ hybride voertuigen. Mitsubishi heeft met zijn Outlander PHEV hierin een groot aandeel. Het succes van de auto is te danken aan zijn ruimte, comfort en compleetheid waaronder 4WD. En dat al voor € 35.990,- rijklaar.

De auto mag maar liefst 1500 kg trekken.

Een Plug in Hybride werd de afgelopen jaren aan bijtelling gekoppeld. De overheid heeft dit voordeel voor de zakelijke rijder afgeschaft echter wij hebben nog 15% bijtelling auto’s op voorraad staan, u kunt daarvan dus nog 5 jaar profiteren. Dit zolang de voorraad strekt.

Voordelen van de Outlander PHEV: 4WD automaat, laag zwaartepunt door accupakket onderin. 8 jaar garantie op het accu pakket. 5 jaar garantie op de auto. 1500kg trekvermogen. Super all wheel control, S-AWC systeem zorgt voor maximale stabiliteit en een moeiteloze besturing onder alle omstandigheden, Door zelf stroom op te wekken scheelt het u benzine. (Terug leveren van de stroom aan uw energiemaatschappij levert u weinig op). Mitsubishi staat al enige tijd bovenaan bij de betrouwbaarheids onderzoeken van de consumentenbond.

Back To Top