skip to Main Content
Phev nu met zonnepanelen
2016 Mitsubishi Outlander Phev Jdm 06

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de Mitsubishi Outlander PHEV!

Outlander PHEV

Nu met zonnepanelen!

Bij aanschaf van een  Outlander kunt u per jaar 10.000 km gratis rijden!

Wij leveren nu de nieuwe Outlander PHEV met 8 zonnepanelen*. Deze zonnepanelen kunnen jaarlijks 1980 kWh  opleveren. Dat is voldoende om met de PHEV 10.000 km af te leggen. Juist dit maakt het aanschaffen van een hybride auto interessant. (10.000km is  € 1500,- brandstof).  Daarbij komt nog het voordeel dat u met deze kilometers geen uitstoot levert. 

Jaarlijks stijgt het aantal verkochte elektrische/ hybride voertuigen. Mitsubishi heeft met zijn Outlander PHEV hierin een groot aandeel. Het succes van de auto is te danken aan zijn ruimte, comfort en compleetheid waaronder 4WD. En dat al voor € 39.990,- rijklaar.

De auto mag maar liefst 1500 kg trekken.

Een Plug in Hybride werd de afgelopen jaren aan bijtelling gekoppeld. De overheid heeft dit voordeel voor de zakelijke rijder afgeschaft echter wij hebben nog 15% bijtelling auto’s op voorraad staan, u kunt daarvan dus nog 5 jaar profiteren. Dit zolang de voorraad strekt.

Voordelen van de Outlander PHEV: 4WD automaat, laag zwaartepunt door accupakket onderin. 8 jaar garantie op het accu pakket. 5 jaar garantie op de auto. 1500kg trekvermogen. Super all wheel control, S-AWC systeem zorgt voor maximale stabiliteit en een moeiteloze besturing onder alle omstandigheden, Door zelf stroom op te wekken scheelt het u benzine. (Terug leveren van de stroom aan uw energiemaatschappij levert u weinig op). Mitsubishi staat al enige tijd bovenaan bij de betrouwbaarheids onderzoeken van de consumentenbond.

*De zonnepanelen zorgen voor de stroom opbrengst, U ontvangt van ons bij aanschaf van een nieuwe Outlander PHEV een tegoedbon a € 2.500,-  (goed voor 8 losse zonnepanelen) voor aanschaf van zonnepanelen te besteden bij Vredenburg te Steenwijk

Back To Top