TwitterFacebookLinkedInYoutube
Phev Img 05 (1)

De Nieuwe Outlander PHEV

Vanaf € 35.990 rijklaar
Outlander-PHEV
Nu met Zomervoordeel tot € 2.500,-!

Relax en geniet van de rijeigenschappen van de Outlander PHEV. Je hoeft je niet druk te maken om de actieradius. Als de aandrijfaccu leeg is, neemt de benzinemotor het werk gewoon over.

De Outlander PHEV is een plug-in hybride EV. Hij is uitgerust met een 2.4-liter benzinemotor en twee geavanceerde elektromotoren (EV). De benzinemotor in de Outlander PHEV levert conventionele aandrijfkracht wanneer dit wordt gevraagd. De twee elektromotoren zorgen voor stille en zuinige rijeigenschappen. De geavanceerde Outlander PHEV schakelt naadloos over tussen beide krachtbronnen, voor de meest efficiënte prestaties.

Zowel de vooras als de achteras zijn voorzien van een elektromotor. Daarmee wordt de Outlander PHEV over alle vier wielen aangedreven. De Super All Wheel Control (S-AWC) zorgt voor een veilig en stabiel rijgedrag met optimaal comfort voor de inzittenden.

Dankzij de sterke aandrijfaccu van de Outlander PHEV kun je tot maximaal 54 kilometer* volledig elektrisch rijden. Samen met de 2,4-liter benzinemotor biedt de Outlander PHEV een gecombineerd totaalbereik van meer dan 600 kilometer. Door energie terug te winnen door middel van regeneratief remmen, haal je het maximale uit elke druppel benzine. Goed voor het milieu en je portemonnee.

Volledig elektrisch naar je werk en weer terug

De afstand van Amsterdam naar Utrecht is 52 km. Deze afstand kan afhankelijk van de omstandigheden voor het grootste deel elektrisch worden afgelegd. Laad de PHEV op je werk op en rij ’s avonds weer volledig elektrisch naar huis.

Neem plaats achter het stuur van de Outlander PHEV en geniet van zijn stijlvolle dynamiek. De fraai vormgegeven instrumenten en bedieningselementen bevinden zich optimaal in het zicht en binnen handbereik van de bestuurder. Samen met het premium audiosysteem met infotainment, zorgt dit voor maximaal rijplezier tijdens elke rit.

Geavanceerde veiligheidssystemen

In de Outlander PHEV zijn maar liefst negen innovatieve veiligheidsvoorzieningen geïntegreerd, waaronder de dodehoekwaarschuwing Blind Spot Warning en de automatische grootlichtfunctie Automatic High Beam, die stuk voor stuk bijdragen aan een veiliger en zelfverzekerder rijgedrag.

De auto mag maar liefst 1500 kg trekken.

Voordelen van de Outlander PHEV: 4WD automaat, laag zwaartepunt door accupakket onderin. 8 jaar garantie op het accu pakket. 5 jaar garantie op de auto. 1500kg trekvermogen. Super all wheel control, S-AWC systeem zorgt voor maximale stabiliteit en een moeiteloze besturing onder alle omstandigheden, Door zelf stroom op te wekken scheelt het u benzine. (Terug leveren van de stroom aan uw energiemaatschappij levert u weinig op). Mitsubishi staat al enige tijd bovenaan bij de betrouwbaarheids onderzoeken van de consumentenbond.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de Mitsubishi Outlander PHEV!

Back To Top