skip to Main Content
Phev Img 05 (1)

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de Mitsubishi Outlander PHEV!

De Nieuwe Outlander PHEV

Vanaf € 35.990 rijklaar

Beleef rijplezier op een totaal nieuw niveau met de Plug-in Hybrid EV van Mitsubishi. Een elektromotor op elke as en een energie-zuinige, krachtige benzinemotor werken samen voor optimale rijprestatie.

Geniet van de rijeigenschappen van de doorontwikkelde S-AWC technologie op de PHEV. De elektromotoren op de voor- en achteras kregen een upgrade en leveren samen met de Super-all Wheel Control nog betere prestaties.

De Outlander PHEV geeft elektrisch rijden een nieuwe dimensie.

Jaarlijks stijgt het aantal verkochte elektrische/ hybride voertuigen. Mitsubishi heeft met zijn Outlander PHEV hierin een groot aandeel. Het succes van de auto is te danken aan zijn ruimte, comfort en compleetheid waaronder 4WD. En dat al voor € 35.990,- rijklaar.

De auto mag maar liefst 1500 kg trekken.

Voordelen van de Outlander PHEV: 4WD automaat, laag zwaartepunt door accupakket onderin. 8 jaar garantie op het accu pakket. 5 jaar garantie op de auto. 1500kg trekvermogen. Super all wheel control, S-AWC systeem zorgt voor maximale stabiliteit en een moeiteloze besturing onder alle omstandigheden, Door zelf stroom op te wekken scheelt het u benzine. (Terug leveren van de stroom aan uw energiemaatschappij levert u weinig op). Mitsubishi staat al enige tijd bovenaan bij de betrouwbaarheids onderzoeken van de consumentenbond.

Back To Top