TwitterFacebookLinkedInYoutube
Phev Img 05 (1)

Mitsubishi Outlander PHEV

01-Gratis-laden-met-nieuwe-Mitsubishi-Outlander-PHEV

Ontdek ook ons ruime occasion aanbod op www.hermanjubbega.nl/occasions

 

Met de Mitsubishi Outlander PHEV heeft u een ruime gezinsauto waarbij de gebruikskosten erg laag zijn.

Zo is de wegenbelasting tot en met 2024 met 50% verlaagd, naar ongeveer € 50 wegenbelasting per maand. In 2025 is de korting nog 25%.

U kunt met de huidige nieuwe Outlander PHEV rondom de 40 tot 45 volledig elektrisch rijden. Met de gebruikte Outlanders voor tweede helft 2018 is het reële bereik zo’n 30 km. Daarnaast beschikt de auto over een 2.4  of 2.0 liter benzine motor. Hierdoor mag de Outlander PHEV 1.500 kg trekken. Daarbij krijgt de motor ook ondersteuning van de twee elektromotoren op de voor- en achteras.

Hiermee heeft de auto dus 4 wielaandrijving, deze kan ook nog “gelockt” worden voor de maximale grip bij slechte weersomstandigheden en onverhard terrein.

De Outlander PHEV kan gewoon via het normale stopcontact opgeladen worden. Deze laadsessie duurt 5 uurtjes. Wilt u sneller laden dan kan dat via een laadpaal, dan duurt de laadsessie 3 uur. Tevens is snelladen mogelijk.

De onderhoudskosten zijn erg laag van de Outlander PHEV, omdat het afremmen van de auto o.a. door de elektromotoren plaats vind. Hoeft u minder fysiek af te remmen. De remblokken en remschijven gaan veel langer mee. Tevens wekt u energie op tijdens het afremmen. Dankzij het goede 4WD systeem is de slijtage van de banden ook minimaal.

Het accupakket is onderin de bodem van de auto geplaatst, dit is ideaal voor de gewichtsverdeling van de auto. Het geeft de Outlander een comfortabel rijgedrag.

Ontdek ook ons ruime occasion aanbod op www.hermanjubbega.nl/

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de Mitsubishi Outlander PHEV!

Back To Top