TwitterFacebookLinkedInYoutube

Reparatie

Reparatie of herstel van een technisch mankement aan uw auto. Is werk voor ervaren monteurs. 
Reparaties doen zich meer voor als de auto veel kilometers heeft gereden. Ook kan het gevolg zijn van invloeden van buitenaf, of van slecht onderhoud.

Voorbeelden van reparaties:
Vervangen koppeling.
 Reparatie hydraulische koppeling, 
Versnellingsbakreparaties,
 Remschijven vervangen,
 Distributie en balansasriem vervangen,
 Reparaties aircosysteem, 
Motorreparaties,
 Cylinderkopreparaties, Electronische storingen.

Het zijn werkzaamheden die je het best de merkdealer uit kunt laten voeren.
 Zij hebben dagelijks ervaring met het merk waar u in rijdt. Monteurs gaan geregeld op technische training, er is speciaal-gereedschap van het merk aanwezig, via internet heeft men rechtstreeks contact met de specialisten van de importeur. Deze specialisten kunnen via internet meekijken op onze testapparatuur. Men stelt eerder een diagnose, men werkt sneller. Uit een recent gehouden onderzoek van de Tuv kwam naar voren, dat de merkdealer per saldo goedkoper is dan de universeel. Lees onderzoek “Hoezo dealer duur”

De dealer werkt sneller, is beter uitgerust en werkt efficiënter. Op de kwaliteitsonderdelen die hij gebruikt zit twee jaar garantie. Voorts bent u bij de dealer zeker van behoud van fabrieksgarantie

Het voert te ver om hier alles op te noemen. Doet zich een probleem voor, dan bespreekt onze receptionist dit met u. Hij legt u de oorzaak uit, bespreekt de noodzaak van het oplossen van het probleem en hij doet u een prijsopgave. Na het herstel tonen wij u de onderdelen, tijdens de reparatie houden wij u van de ontwikkelingen op de hoogte. Wilt u tussentijds digitaal geinformeerd worden ? Dat kan ook. Wij zenden u dan foto’s van wat er aan de hand is. Alles kan, een foto naar uw i-phone, een email, sms’en, wat u maar wilt.

Ons verzorgingsgebied Steenwijk Meppel Giethoorn Vollenhove Zwartsluis Vledder Diever Ruinerwold Ruinen Havelte Wapse Nijveen Staphorst Rouveen Zwolle Hasselt Hoogeveen Blokzijl Genemuiden Dwingeloo Wij servicen ook Suzuki Nissan Honda Kia en Hyundai

Maak gebruik van onze haal en brengservice* (informeer naar de mogelijkheid)

Back To Top