TwitterFacebookLinkedInYoutube

Autobedrijf Jubbega is een familiebedrijf

 

Opgericht in de jaren 20 van de vorige eeuw te Steenwijk, door Roelof Jubbega (grootvader van Herman Jubbega). Optimale service is altijd de insteek geweest. Passie is waar het om draait. Wij vinden het belangrijk dat de klant zich thuis voelt. Betrouwbaarheid is vanzelfsprekend. De naam die ermee opgebouwd is zorgt voor continuïteit. Wij kijken er naar uit met de naam Jubbega het 100 jarig bestaan te vieren. Met de 4e generatie Jubbega in het autovak aan het bewind.

Jubbega 1932, te steenwijk

thumb_jubbega_steenwijk_personeel

      1932, te Steenwijk                                                                                    2019, te Meppel

Wat doen wij

Ervaar onze aanpak. Advies geven en helpen bij het kopen van een auto.

De tijd verandert, de consument benut steeds meer internet om producten aan te schaffen. Wij spelen daar op in. Aanvullend op ons bedrijf in Meppel etaleren wij ons ook op internet. Ongecompliceerd bij ons een auto kopen. Niet alleen bij ons in de showroom maar ook via internet is nu een optie. Ervaar onze aanpak. Advies geven en helpen bij het kopen van een auto.

Wanneer u tot aanschaf over gaat, kunt u de auto bij ons bedrijf in Meppel op komen halen. Daarnaast kunt u er voor kiezen om de auto bij u thuis af te leveren. U krijgt dan aan huis een uitgebreide uitleg over uw gekochte auto, daarnaast zijn wij telefonische bereikbaar om eventuele vragen achteraf te beantwoorden. (vraag naar de voorwaarden voor een thuisaflevering)

Ons bedrijf is officieel dealer van Mitsubishi en gespecialiseerd in Hyundai

U kunt bij ons voor alle werkzaamheden op autogebied terecht. Daarnaast doen wij ook onderhoud aan andere merken. Wij zijn specialist in Kia, Suzuki en Honda. Tevens vindt u bij ons occasions van alle merken.

U vindt ons bedrijf gelegen aan afrit nummer twee van de A32 tegenover McDonalds. Ook via de A28 kunt u ons bedrijf makkelijk bereiken, neem dan de afslag Leeuwarden. (U bent dan ook vlakbij de afrit nummer twee eerder genoemd). Het trein station ligt op 5 minuten lopen.

Mitsubishi Meppel Steenwijk
Back To Top